Üzletünk
6724 Szeged, Rigó u 18.
Üzletünk nyitvatartása
H-P: 07:30 - 16:30
Sz: 07:30 - 12:00
0

Kosár

0 Ft
Összesen
0 Ft

Valena szerelvények

Megérkezett a Valena divatbemutatója!

VALENA TERMÉKEK ITT!

VALENA TERMÉK BROSSÚRA ITT!

VALENA TERMÉKEK JELENLEG -10% AKCIÓBAN!

Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló Legrand, Valena, Wenge dekor/ezüst, kapcsoló

Divatbemutató keretén belül mutatja be új kollekcióját a Valena. A Legrand megteremtette szemet gyönyörködtető, ragyogó színű kereteit és billentyűit, hogy mindenki ízlésének és elvárásainak megfelelően tudja igazi otthonná varázsolni lakását, házát.

Amint megpillantja a Valena termékeket, azonnal meg fogja őket szeretni! A trendi színeknek, a széles és teljes funkcióválasztéknak köszönhetően a Valena tudja, hogyan öltöztesse fel otthonát, hogy az kifinomult és látványos legyen. A precíz tervezésnek köszönhetően az új keretek is praktikusak: kettes, hármas, négyes és ötös vízszintes, illetve függőleges sorolással
tesznek eleget a különböző elvárásoknak.

Valena Klasszikus és Dekoratív stílus
Az Ön döntése, hogy a diszkréciót vagy a trendi dekorációt választja.

A diszkréció és a trendi dekoráció váltakozása az, amely a Valena új törekvéseit jellemzi. Könnyed és diszkrét kosztümbe öltöztetheti otthonát fehér, gyöngyház, króm és kristály keretekkel. Anélkül, hogy szembetűnően kihívóak lennének, a keretek puszta jelenlétükkel egyedivé varázsolják az adott helyiséget és észrevétlenül is a falfelület díszévé válnak. Ugyanakkor otthonában teret engedhet a trendi dekorációnak néhány borostyán, akvamarin vagy rózsakvarc keret elhelyezésével, melyek fiatalos lendülettel töltik meg a lakás legapróbb zugát is.

A Valena új választékának lényege, hogy az Ön ízlésének megfelelően hangsúlyozza otthonának belső tereit, valamint kihasználja azon funkciók előnyeit, melyek kielégítik mindennapi elvárásait, úgy mint: kapcsolók, fényerőszabályzók, TV, telefon, és informatikai aljzatok, valamint kihangosító rendszerek.

Valena Természetes stílus

Eleganciával fűszerezett megjelenés

Valódi színparádé. Otthona minden szegletéből melegség és természetesség árad, ami pozitív energiával tölti meg a teret.

Terrakotta, elefántcsont, umbrabarna, agyagbarna… A Valena színei egytől egyig irányadóak. Engedjen a kiváló minőségű anyagok és a színvilág csábításának, hogy minden óhaja teljesüljön. A Valena Kosztüm Kollekcióját a mai kor trendje ihlette. A klasszikusokhoz visszanyúlva, hagyományőrző keretekkel és diszkrét színekkel ez a választék tökéletesen illik bármely enteriőr stílusához. A Valenának köszönhetően Ön bármilyen jellegű kombinációt megtervezhet ízlésének megfelelően. A Valena Természetes stílusa is, mint a Legrand választéka általában, multifunkcionális. A sorolókeretek minden színben elérhetők egyestől egészen ötös sorolásig, vízszintes és függőleges változatban. A Valena szerelvénycsalád a lakás-dekor tárházát nyitja meg Ön előtt.

Valena Modern stílus Felöltözteti otthonát.

A lakás divatos kiegészítőjévé válik egy egypólusú kapcsoló is. Mindezt a különböző anyagok időtlen játéka és a korszerű stílus eredményezi.

A Valena Modern stílus elegáns módon ötvözi a fémet és a fát, kiválóan díszíti bármelyik helyiséget. A fa hatású keret melegséget áraszt, míg a fémes hatású keret a tulajdonos trendiségéről árulkodik. A Valena valóban tökéletes választás bármely szerelvényezéshez!

Fényerőszabályzó, mozgásérzékelős kapcsoló, redőnyvezérlő, informatikai
csatlakozóaljzat... A Valena választéka független, rugalmas épületvezérlő rendszereket kínál: a világítástechnikától, az internetkapcsolaton át egészen a hőmérséklet szabályozásig… Az elegancia könnyen összeegyeztethető az egyszerűséggel és megjelenéssel.

Valena, egy szempillantás alatt

Klasszikus, dekoratív, természetes, modern... Legyen bármilyen is az Ön stílusa, a Valena változatos kollekciót nyújt Önnek.

A Valena minden esetben teljesíti az elegancia és egyszerűség által felállított követelményeket. A kollekciót a Legrand alapelvei vezérlik, szem előtt tartva a klasszikus irányzatokat is. A Valena választékával fiatalos, átgondolt, hagyományos, régimódi vagy akár trendi stílust is kialakíthat... és mindezt rengeteg színváltozatban. Legyen divatos!

A Valena lehetővé teszi, hogy divatosan felújítsa lakását. Akár Modern stílusú kerettel és fehér billentyűvel is egyedi hangulatot varázsolhat otthonában!

Valena: egyszerre vízálló és stílusos is

Legrand, Valena, IP44, vízmentes, kapcsoló Legrand, Valena, IP44, vízmentes, kapcsoló

Az IP 44-es csapófedél segítségével a kihangosítórendszer beszerelhető akár a fürdőszobába is, anélkül, hogy ez az esztétika rovására menne.

A Valena választékában megtalálható az alapfunkciók vízmentes kivitele, illetve a vízmentes kerettel szinte minden Valena funkció IP44-es védettségűvé tehető.

Egyszerű szerelés

Folyamatos újítások a gyors, egyszerű és biztonságos alkalmazás és szerelés érdekébe.

Rugós visszahúzódású rögzítőkörmök. Visszahúzott állapot ban a köröm nem okozhat sérülést és a felszerelést is könnyebbé teszi.

A bekötőkapcsok érintkezőnként két bemeneti lehetőséget biztosítanak, így a szerelvények tovább fűzhetők.

A rugós bekötés meg könnyíti a kapcsolók szerelését. Gyors és biztonságos.

21 mm-es mélység, mely elegendő helyet hagy a kábelezéshez, a szerelvény alatt.

A süllyesztőperem tökéletesen elszigetelt, merev fémlap, melynek kialakítása megkönnyíti a felszerelést akár egyenként, akár sorolva.