Üzletünk
6724 Szeged, Rigó u 18.
Üzletünk nyitvatartása
H-P: 07:30 - 16:30
Sz: 07:30 - 12:00
0

Kosár

0 Ft
Összesen
0 Ft

Üdvözöljük oldalunkon

 

Cégünk már 1995 óta foglalkozik villamossági anyagok kiskereskedelmével, a hosszú évek alatt tartós jó kapcsolatot alakítottunk ki partnereinkkel és vásárlóinkkal.

Szegedi szaküzletünk legfőbb profilja az épületvillamossági szerelési anyagok, erősáramú- és ipari technológiai anyagok, illetve alkatrészek beszerzése, eladása, egyedi igények kiszolgálása. Több gyártmány, illetve márka területi képviselőjeként mindig pontos, megbízható, kiváló minőségű áruval várjuk megrendelőinket, vásárlóinkat.

Kiszolgálunk viszonteladókat, kis- és nagykereskedőket, szolgáltató cégeket, egyéni- és társas vállalkozókat, és nem utolsó sorban lakossági végfelhasználókat is.

Üzletünkben szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársaink segítik vásárlóinkat, megrendelőinket. Lehetőség van személyre szabott árajánlat kérésre, nagyobb projektekhez vagy akár kisebb villanyszerelési munkákhoz.

Webes értékesítésünket 2012 óta indítottuk el, azzal a céllal, hogy a mai kornak megfelelően online is kitudjuk elégíteni vásárlóink igényeit.Célunk az volt, hogy a munkahelyről vagy akár otthonról is kényelmesen áttekinthető legyen széles árukínálatunk, majd a kiválasztott termékeket rövid határidővel kiszállítsuk a kívánt helyre.

Több hazai és import termék regionális márkaképviseletét látjuk el. 

Vevőkörünk:

Kiszolgálunk viszonteladókat, kis- és nagykereskedőket, szolgáltató cégeket, egyéni- és társas vállalkozókat, és nem utolsó sorban lakossági végfelhasználókat is villamossági szerelési anyagokkal.

Miért Minket válasszon?

- Rugalmas ár- és szállítási feltételek biztosítása.

- Rövid szállítási határidő.

- Nagy árukészlet, a napi áruk azonnali kiszolgálásával.

- A társaság tulajdonosai személyes közreműködésük révén közvetlen kapcsolatot tudtak kiépíteni és tartani a teljes vevőkörrel.

- Segítjük a pályázatokon résztvevő vállalkozókat az ár- és műszaki ajánlatok terén.

- A megnyert pályázatok kivitelezéséhez az anyagbiztosításon túlmenően alternatív más anyag és más műszaki megoldás ajánlásával segítjük munkájuk sikerét.

- Szakmai bemutatók és továbbképzések szervezésével állunk az érdeklődők rendelkezésére.

- Vevőink a fenti többletszolgáltatást nagyra értékelik.

- A szakma új termékei és gyártmányai piaci bevezetésére nyitottak vagyunk.

 

Kérjük, látogasson el üzletünkben, vagy vásároljon webáruházunkból!

 

Várjuk szeretettel!