Üzletünk
6724 Szeged, Rigó u 18.
Üzletünk nyitvatartása
H-P: 07:30 - 16:30
Sz: 07:30 - 12:00
0

Kosár

0 Ft
Összesen
0 Ft

Oteo szerelvények

A termékcsalád jellemzői, funkcióválaszték

OTEO TERMÉKEK ITT!

OTEO TERMÉK BROSSÚRA ITT!

Esztétikus megoldás felújításhoz!

Az Oteo családot úgy fejlesztették ki, hogy olyan helyeken is tudjunk esztétikus kivitelezést létrehozni, ahol a süllyesztett szerelvényekkel történő szerelés nem lehetséges. A DLPlus minicsatornákkal ideális megoldás panel lakások, pincék, garázsok utólagos szerelvényezéséhez.

Otteó szerelvényekOtteó szerelvényekOtteó szerelvények

A termékcsaládról általában

Esztétikus, praktikus, könnyű szerelni önállóan vagy DLPlus minicsatornával társítva is. Az Oteo család választéka minden ponton újításokat tartalmaz; az alapfunkciókon kívül megtalálhatjuk azokat a funkciókat is a választákban, amelyek lakásunkat vagy irodánkat korszerűvé teszik, illetve a helytakarákos szerelvényeknek köszönhetően a keskeny, nehezen elérhető helyekre is tudunk kapcsolót felszerelni.

Funkcióválaszték

Az Oteo család választéka minden olyan funkciót tartalmaz, amely egy átlagos családi ház szereléséhez kell (kapcsolók, dugaljak, nyomók, telefon-és TV csatlakozóaljzatok), ám a fejlesztéseknek megtalálhatjuk a korszerű lakások felszerléséhez szükséges egyéb funkciókat is (fényerőszabályzók, redőnyvezérlők, kábelkivezetők, hifi hagszóróaljzatok, informatikai aljzatok, keskeny kapcsolók, stb.)