NYITVA TARTÁS

 

Hétfő 7:30 - 16:30

Kedd7:30 - 16:30

Szerda7:30 - 16:30

Csütörtök7:30 - 16:30

Péntek7:30 - 16:30

Szombat7:30 - 12:00

VasárnapZárva

 

Webáruház 0-24h

Üzletünk Eaton törzsvásárlói kártya elfogadóhely

 

Néhány szó Rólunk

 

Üzletünk neve VILLAMOSSÁGI DISZKONT. Ez az Önök számára szaküzletet és diszkont árakat valamint szakértelmet is jelent! Elsősorban villamossági szerelési anyagok kiskereskedésével foglalkozunk. Szaküzletünk legfőbb profilja épületvillamossági szerelési anyagok, erősáramú- és ipari technológiai anyagok, illetve alkatrészek terjesztése, eladása, egyedi igények kiszolgálása. Több gyártmány, illetve márka területi képviselőjeként mindig pontos, megbízható, kiváló minőségű áruval várjuk megrendelőinket, vásárlóinkat!

 

 

Vevőkörünk

 

Kiszolgálunk viszonteladókat, kis- és nagykereskedőket, szolgáltató cégeket, egyéni- és társas vállalkozókat, és nem utolsó sorban lakossági végfelhasználókat is villamossági szerelési anyagokkal.

 

 

Miért Minket válasszon?

 

- Rugalmas ár- és szállítási feltételek biztosítása.

 

- Rövid szállítási határidő.

 

- Nagy árukészlet, a napi áruk azonnali kiszolgálásával.

 

- A társaság tulajdonosai személyes közreműködésük révén közvetlen kapcsolatot tudtak kiépíteni és tartani a teljes vevőkörrel.

 

- Segítjük a pályázatokon résztvevő vállalkozókat az ár- és műszaki ajánlatok terén.

 

- A megnyert pályázatok kivitelezéséhez az anyagbiztosításon túlmenően alternatív más anyag és más műszaki megoldás ajánlásával segítjük munkájuk sikerét.

 

- Szakmai bemutatók és továbbképzések szervezésével állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

- Vevőink a fenti többletszolgáltatást nagyra értékelik.

 

- A szakma új termékei és gyártmányai piaci bevezetésére nyitottak vagyunk.

 

- Több hazai és import termék regionális márkaképviseletét látjuk el. A teljesség igénye nélkül: Legrand prémium márkakereskedés, EATON (volt Moeller) törzsvásárlói kártya elafogadóhely, Apator 4G pont.

 

- A társaság tulajdonosai és alkalmazottjai rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken és gyártmánybemutatókon.